top of page
Kick-Off Constructief Onderhandelen

Kick-Off Constructief Onderhandelen

Een Kick-Off Constructief Onderhandelen is een korte, levendige workshop voor professionals in het publieke domein die een nieuw samenwerkingstraject ingaan. De workshop kan intern georganiseerd worden voor teams die met elkaar complexe samenwerking met externe partijen moeten vormgeven. Deze vorm biedt een kans om op een inspirerende manier kennis te maken met de basisprincipes van constructief onderhandelen, of deze met elkaar op te frissen.

 

De workshop kan ook gebruikt worden om meerdere publieke, private en maatschappelijke partijen bijeen te brengen aan de vooravond van een nieuw publiek or publiek-privaat samenwerkingstraject. Het grote voordeel van een Kick-Off is dat partijen op een laagdrempelige manier kennis maken met de basisprincipes zodat er een gemeenschappelijke taal ontstaat over hoe men kan omgaan met uitdagingen op het gebied van inhoud, proces en relaties. De groep doet ook een aantal oefeningen die inhoudelijk niet over de sector gaan maar wel de dynamiek ervan bevatten. Op deze manier helpt een Kick-Off de deelnemers elkaar alvast beter te leren kennen voordat de daadwerkelijke onderhandelingen beginnen.

Een Kick-Off Constructief Onderhandelen kan een stand-alone event zijn, maar past ook uitstekend binnen een bestaand programma, zoals een symposium, een trainingsdag, of een creatieve brainstorm.

Wat kun je verwachten?

Een Kick-Off duurt van minimaal 30 minuten tot maximaal een halve dag. De groepsgrootte varieert van kleinschalige teams tot groepen van 100 en meer. De inhoud van de Kick-Off  wordt aangepast aan de specifieke doelgroep en, in het geval van een breder programma, de inhoudelijke doelstelling. Afhankelijk van de beschikbare tijd heeft een Kick-Off altijd een of meerdere interactieve onderhandelingsoefeningen met deelnemers.   

Wat levert het op?
#40 the negotiation table.jpg

Na Kick-Offs Constructief Onderhandelen rapporteerden deelnemers en opdrachtgevers de volgende effecten:  

  • Deelnemers zijn geïnspireerd door de Harvard principes van Constructief Onderhandelen

  • Deelnemers delen een gemeenschappelijke taal wat betreft dilemma’s en principes die spelen bij onderhandelen en samenwerken

  • Deelnemers hebben een aantal praktische handvatten ter beschikking die ze direct in het project kunnen gebruiken

Meer informatie

Moeten de deelnemers zich voorbereiden?

In tegenstelling tot onze trainingsproducten is er voor een Kick-Off geen voorbereiding nodig door de deelnemers. Voor sessie langer dan een uur bieden we aan organisatoren aan om het boek "Alles is Onderhandelen" (tegen gereduceerde prijs) aan het einde van de Kick-Off uit te delen aan deelnemers.

Waar vindt de Kick-Off plaats?

Een Kick-Off vindt in-company plaats of als onderdeel van een groter evenement op de desbetreffende locatie.

Wat zijn de kosten van een Kick-Off?

Een Kick-Off Constructief Onderhandelen wordt op de wensen van de organisatie afgestemd. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kickoff Offerte
Neem Contact Op Met Ons

Wil je zelf graag een Kick-Off organiseren & heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op via telefoon, mail of the chatfunctie op deze website.

Heb je al een idee over hoe jouw Kick-Off eruit gaat zien & ben je benieuwd wat de kosten zijn? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande link. Vul je gegevens in & we laten je zo snel mogelijk weten hoe we je kunnen helpen.

bottom of page